Bodrum’un en güzel koylarından biri olan Ortakent’te yer alan Bodrum Seaside Beach Club; denize sıfır konumu, kendisine ait plajı ve açık havuzuyla misafirlerine eğlence dolu bir yaz tatili vadediyor. Tesis misafirleri plaj ve havuz kenarının yanı sıra çim alanda da güneşlenme şansına sahipler.
Şık ve konforlu odalarında misafirlerini ağırlayan tesis yeşillikler içindeki bahçesi, gün boyu lezzetli yemekler sunan restoranıyla kaliteli hizmet sunuyor. Tesiste ayrıca minik misafirler için çocuk havuzu ve çocuk oyun alanı da bulunuyor. Tesiste sabah kahvaltısı, öğle ve akşam yemekleri açık büfe olarak servis ediliyor. Ayrıca tesiste atıştırmalıklar da sunuluyor.
Tesiste bazı akşamlar düzenlenen canlı müzik performansları da misafirlerin her anı dopdolu bir tatil geçirmeleri sağlanıyor.
Oda Kahvaltı konaklamalarda, sabah kahvaltısı dışında alınan tüm yiyecekler ücretli. Tesis genelinde alınan tüm içecekler ücretli.
Tam Pansiyon konaklamalarda; sabah kahvaltısı, öğle ve akşam yemeği dışında alınan tüm yiyecekler ücretli. Tesis genelinde alınan tüm içecekler ücretli.
Her Şey Dahil konaklamalarda; sabah, öğle ve akşam açık büfe yemekler ücretsiz. Tesisin belirlemiş olduğu markalar dahilinde bazı yerli alkollü ve alkolsüz içecekler, 10.00-23.00 saatleri arasında ücretsiz. Minibarda şişe su bulunuyor (Ücretsiz). Türk kahvesi ve taze sıkılmış portakal suyu ücretli.
08.00-10.00 Kahvaltı
12.30-14.00 Öğle Yemeği
16.30-17.30 Çay Saati (Kuru Pasta ve Kek ile)
19.00-21.00 Akşam Yemeği
Denize sıfır tesisin 50 m uzunluğunda plajı mevcut. Plajda ve havuzda bulunan güneş şemsiyeleri ve minder ücretsiz.
Ortakent mevkiindeki tesis; Bodrum merkeze 13 km, Milas-Bodrum Havalimanı'na ise 45 km mesafede konumlanıyor.
** Oda süslemesi
** Kalış süresi içinde bir defaya mahsus odaya kahvaltı servisi
** Şarap ve meyve tabağı ikramı
** Günlük oda temizliği servisi
Bodrum’da Yaza Neco Şarkıları ile Renk Kat!
Neco, yaz boyunca Bodrum Seaside Beach Club sahnesinde… Sen de bu eğlenceye ortak olmak istiyorsan yerini hemen ayırt!
Program Tarihleri
6, 10, 13, 20, 27 Temmuz
3, 10, 17, 24, 30 Ağustos
Detaylı Bilgi: 21.00-23.00 saatleri arasında bar ve ana restoran alanlarındaki tüm masaların göreceği bir alanda gerçekleşecek programa katılım, Her Şey Dahil konsepti ile konaklayan misafirler için ücretsiz. İçecekler konsept dahilinde sunuluyor. Tüm misafirlerin masalarına krudite ve patlamış mısır ikramı yapılacak. Tesiste bebek bakıcısı hizmeti sunulmuyor.
Seaside Beach Club Otel odalarına giriş, saat 15.00'ten itibaren başlıyor. Odalardan çıkış saati ise en geç 11.00. Tesise evcil hayvan kabul edilmiyor. Tesiste hizmet veren açık alanların kullanımı mevsim koşullarına bağlı.
Aile odaları veya bazı özel odalar haricinde, diğer odalarda yapılacak 2+2 veya 3+1 konaklamalar, odada sıkışıklık yaratabilir ve verilen ilave yataklar sabit yatak konforunda olmayabilir.
Tesislerde verilen Her Şey Dahil ve Tam Pansiyon konaklamalar, akşam yemeği ile başlayıp, konaklanan gece sayısı kadar akşam yemeğini içerir ve çıkış günü öğle yemeği ile son bulur. Oda Kahvaltı konaklamalar ise çıkış günü sabah kahvaltısı ile son bulur.
Konaklama yapılacak odanın, aile odası, süit oda gibi özel tip odalar olması halinde, konaklama yapacak misafirlerden herhangi biri otelden erken ayrılırsa ücret iadesi yapılmaz.
Covid-19 Kapsamında Alınan Tedbirler
Ön Büro
Resepsiyon girişinde ayaklı el dezenfektan ünitesi bulunacaktır.
Karşılama esnasında talepte bulunan misafirlerin kişisel koruyucu donanım eksikleri tamamlanır ve kolonya ikram edilir.
Kullanılmış maske ve eldiven atıklarının yönetmelikler doğrultusunda toplanabilmesi için resepsiyon ve lobi bölgesinde Tıbbi Atık Kutuları bulundurulacaktır.
Kat Hizmetleri
Misafirler havalandırılmış ve sterilize edilmiş odaya alınır.
Oda temizliğinin, misafirlerin odada olmadığı zamanlarda yapılması tercih edilir.
Misafir odalarında bulunan bukletler tek kullanımlıktır.
Odalarda kullanılan havlu, çarşaf gibi tekstil ürünleri 60 ℃ - 90 ℃ programlarda yıkanır.
Temizlik sırasında kullanılan bezler, her yer için renk kodlarına göre ayrılmıştır.
Yatak örtüsü ve çarşaflar kesinlikle çırpılmaz, toz ve partikül oluşumuna izin vermeyecek şekilde bohçalanarak toplanır.
Temizlik sırasında oda havalandırılır, klima çalıştırılmaz.
Kat koridorlarında veya merdiven başlarında alkol bazlı el dezenfektanları bulunmaktadır.
Genel Alanlar
Genel alanlardaki tuvaletlerin giriş kapıları, havalandırmayı artırmak amacıyla açık tutulmaktadır.
Genel alanlardaki tuvaletlerin giriş kısımlarında alkol bazlı dezenfektanlar bulunmaktadır.
Sık dokunulan yüzey ve nesnelere özel dikkat gösterilecek, sürekli dezenfeksiyonu sağlanacaktır.
Genel alanlarda maske ve eldiven atıklarının konulması için özel çöp kovaları bulunacaktır.
Yiyecek ve İçecek
Restoran girişlerinde alkol bazlı dezenfektan standı bulunur.
Restoran, çalışma saati sonunda temizlenerek dezenfekte edilir.
Tüm tabak, çatal, kaşık, bıçak, bardaklar yüksek sıcaklıkta (75 ℃ ve üstü) yıkanır.
Tuz, şeker, karabiber gibi ürünler tek kullanımlık olarak sunulur.
Bebek mama sandalyeleri her kullanım sonrasında uygun dezenfektan ile dezenfekte edilir.
Teknik Servis
Havuzlarda günde 3 defa ölçüm yapılır ve kayıt altına alınır.
Havuzlarda haftada bir kez şok klorlama ve dezenfeksiyon yapılır.
Temizlik ve dezenfeksiyon yeterliliğini doğrulamak üzere aylık periyotlarda akredite edilmiş laboratuvarlarca havuz suyu analizi yaptırılır.
Personel Eğitimi
Tüm personele Covid-19, çevre, hijyen, iş güvenliği, kişisel koruyucu donanım kullanımı, el yıkama eğitimlerinin yanı sıra işe başlama ve kimyasal eğitimleri verilir. Personelin sürekli gelişimi sağlanır.