Lefkoşa - Priştine Uçak Bileti Hakkında Sıkça Sorulan Sorular
Lefkoşa-Priştine Uçak Bileti Ne Kadar?
Lefkoşa- Priştine uçak bileti fiyatları sezona, haftanın gününe ve seyahat tarihine göre farklılık gösterebilir. Ortalama fiyatlar 3879.16 TRY ile 5431.45 TRY arasında değişiklik gösteriyor.
Lefkoşa-Priştine uçak biletlerinde yaz sezonunda ortalama fiyat 4872.97 TRY iken, kış sezonunda ortama fiyat 4802.92 TRY olarak görülüyor.
Önümüzdeki 6 ay içerisinde tahminen fiyatı en düşük Lefkoşa- Priştine uçak bileti Pegasus firmasının uçuşu için 3879.16 TRY'den atışa sunuluyor. Tahminen En pahalı uçak bileti ise Pegasus firmasının uçuşu için 5431.45 TRY'den satılıyor.
En uzun yolculuğun bilet fiyatı 5029.54 TRY, en kısa yolculuğun bilet fiyatı ise 3879.16 TRY’dir.
Lefkoşa-Priştine Uçuşlarındaki En Ucuz Aylar Hangileri?
Lefkoşa-Priştine arasında yapılan en ucuz uçuşların olduğu aylar Ekim ve Eylül olup, bilet fiyatları 'den başlıyor. Bazı aylarda uçuşlara olan talep, fiyatları etkileyebiliyor.
Lefkoşa-Priştine Uçuşlarındaki En Ucuz Mevsim Hangisi?
Lefkoşa-Priştine uçuşlarındaki en ucuz biletler kış mevsiminde bulunuyor.
En Ucuz Ekonomi Sınıfı Lefkoşa-Priştine Uçak Bileti Hangisi?
Önümüzdeki bir hafta içinde Ucuzabilet’te yer alan Lefkoşa-Priştine uçak seferleri arasındaki ekonomi sınıfı en ucuz uçuş; Pegasus firmasının 18/10/2026 tarihinde, 21:20 saatinde yapılacak olan ve bileti 3879.16 TRY ile satışa sunulan uçuşuna ait.
Lefkoşa-Priştine Arasında Yapılan En Hızlı Uçuş Hangisi?
Lefkoşa-Priştine arasında bugün yapılan en hızlı uçuş; Ekonomi sınıfında, bileti 3879.16 TRY’den satışa sunulan, 18/10/2026 tarihinde, 21:20 saatinde gerçekleşecek olan Pegasus firmasına ait uçuş seferi olup, toplam uçuş süresi 420 dakika olarak görülüyor.
Lefkoşa'dan Priştine'ye En Uzun Uçuş Hangisi?
Lefkoşa - Priştine arasında bugün yapılan en uzun uçuş; Ekonomi sınıfında bileti 5029.54 TRY’den satışa sunulan, 12/10/2026 tarihinde, 16:10 saatinde gerçekleşecek olan AJet firmasına ait uçuş seferi olup, toplam uçuş süresi 1565 dakika olarak görülüyor.
İkinci en uzun uçuş 5174.19 TRY fiyatıyla AJet hava yoluna ait olup Ekonomi sınıfında ve yolculuk süresi 1080 dakika olarak görünüyor. Üçüncü en uzun uçuş ise 5197.57 TRY fiyatla AJet firmasının Ekonomi sınıfında ve yolculuk süresi 1080 dakika olan seferinde yer alıyor.
En Ucuz Priştine Uçak Bileti Hangi Şehirlerde Yer Alıyor?
Şu anda Priştine varışlı en ucuz uçak bileti İstanbul şehrinden yapılacak uçuşlarda yer alıyor. Bu şehirden İstanbul varışlı yapılacak olan en düşük fiyatlı uçuş 2506.1 TRY olup, AJet hava yolu tarafından düzenleniyor.